Да изберем обувки

Сватбения ден е един от най-незабравимите в човешкия живот! Всички жени се надяват денят да бъде просто перфектен и нищо да не се обърка. За съжаление доста неща могат да помрачат чудесния ден и едно от тях е неудобната сватбена обувка. Твърде много булки се втурват в последния миг да търсят сватбените си обувки, като смятат, че това е не толкова важен атрибут. Цялата гонитба по магазините много бързо се превръща в малък ужас и паниката бързо обзема жените. Просто никой не си дава сметка, че избора на обувка за сватбената рокля, която напълно да пасне както на цвета и, така и на стила е много по-трудно, отколкото избора на която и да е обувка за какъвто и да било друг случай.

Дори и не си мислете, че хората не гледат с какво е обута булката. Боже! Та вие ще сте подложена на такова обстойно оглеждане, че спокойно после без никаква подготовка може да станете модел. Днешните рокли вече не са толкова консервативни и повечето модели не само, че не скриват обувките, а дори ги подчертават.

Ако скоро ще ставате главното действащо лице на сватба и тръгвате да търсите обувки трябва да подходите много мъдро! Не решавайте само заради това как изглеждат. Само защото те са най-страхотно изглеждащите обувки, които сте виждала, дори може би и най-скъпите в живота ви, не ги прави удобните обувки за вашите крака. Никога не забравяйте, че през този ден ще бъдете на крака повече от 12 часа, половината през които ще танцувате пред погледите на всички гости! Намерете си удобни и красиви обувки.

Височината играе голяма роля! Колкото са по-високи обувките, толкова по голям е стресът през големия ден. Уврете се, че нямате да имате мускулна треска през първия ден на медения месец.

Има няколко стила на сватбени обувки. Някой са направени от кожа, която е комбинирана с памук и коприна за повече блясък и красота. Има и други материали, с които сватбените обувки стават чудно красиви.

Препоръчително е веднага след като намерите роклята си да започнете да търсите и обувките. Трябва да имате обувките по същото време, когато ви доставят и сватбената рокля и тя трябва да се прекрои и дооправи според вашите нужди. Обувките ще ви трябват за всяка една проба!

Поне две седмици преди самото тържество започнете да разхождате обувките си из къщи, за да свикнете с тях! Първо по час, после бавно увеличавайте времето – повярвайте, така ще си спестите доста мъчителни мигове и то в момент, когато всички трябва да виждат единствено усмивка и щастие на лицето ви.